Вибираємо коробки для піци у Харкові: які краще?

Вибір відповідної упаковки для піци завжди був складним завданням. Упаковка такого типу має поєднувати у собі безліч важливих властивостей. Але лише цього поєднання мало. Вже не один рік на ринку Харкова спостерігається ситуація, коли виробники піци не готові платити навіть помірну ціну за якісну упаковку. На думку переважної більшості, пакувальні коробки для піци не повинні коштувати дорожче за п'ять гривень за одну коробку. Однак розміри стандартних коробок для піци зовсім не маленькі, тому такі коробки не можуть коштувати зовсім копійки. Тому проблема вибору відповідної та головне недорогої упаковки для піци сьогодні у Харкові, як і раніше, актуальна. І як же виробники та постачальники піци справляються з її упаковкою? По різному. Зрозуміло тільки, що доставка піци в Харкові завжди здійснюється в упаковці, причому в переважній більшості випадків спеціальних картонних коробках для піци. Але в яких саме? У цій статті ми постараємося розглянути найбільш затребувані види картонних коробок та іншої упаковки, які використовуються сьогодні у Харкові для упаковки піци. А також розглянемо різні види гофротари та упаковки та розберемося, наскільки вони можуть вирішити проблему якісної, надійної та головне недорогої упаковки для піци. Зрозуміло, на прикладі пакувальних матеріалів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір якісного пакування від виробника і в Харкові, і в Україні загалом. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Види картонних коробок для піци що можна купити у Харкові за цінами виробника?

Основним видом коробок для піци в Харкові сьогодні залишаються різні картонні коробки . Ні поява екологічно безпечної пластикової тари, ні різноманітність упаковки із паперової сировини практично не вплинули на популярність картонних коробок для пакування піци у нашому місті. Що найцікавіше формат упаковки для піци за останні десять-п'ятнадцять років практично не змінився. Найчастіше це ті самі самозбірні коробки з тришарового гофрованого картону або мікрогофрокартону характерної багатокутної форми і з обов'язковими отворами для циркуляції повітря. Але це якщо говорити загалом. Насправді ж картонні коробки для піци дуже різні за цілим рядом показників: і за своєю міцністю, і за довговічністю, і за зносостійкістю, і формою, і за типом конструкції, і за складністю складання. Також за багатьма іншими параметрами можна побачити відмінності серед усіх видів картонних коробок, які використовуються для пакування піци в Харкові. Чому так відбувається? Тут важливу роль відіграють два фактори: ціна питання та відповідність експлуатаційних показників упакування вимогам замовника. Якщо ці два параметри збігаються, все очевидно. Однак так просто це виходить тільки на словах. Насправді виробництво упаковки для піци є складним завданням, оскільки виробник гофротари хоче заробити, а більшість споживачів такої специфічної гофротари не готові платити адекватну ціну. Більше того, є думка, що виробництво та продаж картонних коробів для піци сьогодні має найнижчу маржинальність щодо всіх інших видів гофротари та упаковки для харчових товарів. Ряд виробників тари та упаковки з гофрованого картону абсолютно впевнені, що виготовляти серійно-картонні яєчні лотки набагато вигідніше, ніж картонні коробки для піци. Однак так вважають далеко не всі, тому намагаються вишукувати нові варіанти формату картонних коробок для піци, щоб і вимоги замовників таких коробок задовольнити, і самим при цьому щось заробити. Тому далі розглянемо найбільш популярні види коробок для піци в Харкові, і розберемося, які саме з них є цією «золотою серединою» між вимогами замовника та реальними можливостями виробника за співвідношенням ціна/якість.


Самозбірні коробки з мікрогофрокартону для пакування піци

А почнемо, давайте, із самозбірних коробок для піци, які виготовляються із тришарового мікрогофрокартону. Чому саме цей вид упаковки для піци застосовується найчастіше? Основна перевага саме цієї упаковки полягає у зручності використання та універсальності. Самозбірні картонні коробки в Харкові можна практично легко підібрати для упаковки піци будь-якого типу, виду, розміру, консистенції. Оформити їх у потрібному стилі та зберігати практично необмежено довго – доти, доки не знадобляться. Зручність в експлуатації, а головне – практично необмежений термін зберігання – це безумовний плюс будь-якої упаковки. Це ж стосується картонних коробок для піци, адже завжди до кінця невідомо, скільки на день чи на добу може знадобитися пакувальних коробок для товару, тому важливо, щоби при тривалому «лежанні» на складі вони не зіпсувалися.

Крім того, будь-яка піца відноситься до категорії досить специфічних товарів. Вона зберігається і перевозиться як у холодному, так і гарячому вигляді. І вибирати під кожну консистенцію окремі пакувальні коробки дорого, незручно, та й взагалі ні до чого. Тому картонні коробки для піци мають бути універсальними, здатними ефективно впоратися з упаковкою піци у будь-якому вигляді. Однак далеко не всі види коробок, які сьогодні застосовують різні компанії для зберігання і перевезення піци, здатні впоратися з таким завданням. Картонні коробки для замороженої піци повинні мати високий рівень вологостійкості. Картонні коробки для підігрітої піци мають бути гарною міцністю, щоб покупець зміг донести піцу додому, наприклад. Пакувальні коробки для піци в гарячому вигляді знову-таки не повинні «розвалитися по дорозі», так ймовірно, що таку піцу відразу відправлять на доставку клієнту, навіть не дочекавшись, поки вона охолоне. І так далі. Кожен температурний стан такої специфічної продукції, як піца, має свої нюанси. І при цьому не варто забувати ще й про збереження смакових якостей, оформлення і самої піци, і її упаковки. З усіма цими складнощами виробники піци стикаються щодня, тому найефективнішим вирішенням проблеми є вибір правильної у всіх сенсах упаковки для піци.

Саме такою упаковкою є самозбірні коробки для піци із тришарового мікрогофрокартону підвищеної міцності. Наприклад, виготовлені з мікрогофрокартону Т-24 (Е-хвиля). Особливо вони виділяються своїми характеристиками міцності і експлуатаційними характеристиками і можливостями ефектного оформлення, коли йдеться про транспортування гарячої піци. Саме з таким продуктом працює більшість виробників піци, коли доставляє замовлені товари клієнтам. А в такому великому місті як Харкові це трапляється досить часто. Доставка гарячих страв додому чи офісу – це сьогодні одна з найбільш затребуваних послуг у нашому місті. Особливою популярністю користується гаряча, ароматна піца, яку можуть привезти не більше як за півгодини до будь-якого району міста. Нічого дивного, правда? Адже всі люблять гарячу чи хоча б теплу піцу? Запорука відмінної безпеки піци в процесі такого транспортування - це використання високоякісної тари з мікрогофрокартону. У коробки для піци з тришарового мікрогофрокартону піцу можна помістити будь-якого ступеня нагріву або охолодження - варіативність робочих температур у цьому випадку дуже зручна та практична. Але все-таки основний плюс самозбірних коробок з мікрогофрокартону – це можливість зберегти страву гарячою. Такі пакувальні коробки для піци є коробками, які збираються з однієї деталі без використання скотчу або клею. Вони поставляються у вигляді заготовок з наміченими лініями згину, позначеними клапанами та заздалегідь висіченими місцями для вставки. Самозбірна коробка для піци найчастіше має вбудовану відкидну або рідше окрему кришку, що знімається. Все залежить від смакових уподобань власників піцерій, а також від фінансових можливостей – як ви напевно вже знаєте, самозбірні картонні коробки на замовлення можна виготовити практично будь-якої форми, розміру, виду та конструкції. Квадратна, кругла, трикутна форма самозбірної коробки для піци може бути дуже різною. Ну а далі – як захоче замовник. І тут саме починаються варіанти, причому не завжди вдалі. Наприклад, у Харкові є низка піцерій (не уточнюватимемо. харків'яни і так зрозуміють, про кого йдеться), які доставляють замовлену гарячу піцу в межах міста в дуже слабеньких коробках зі звичайного картону. Звичайно, в процесі доставки піца остигає, оскільки звичайний картон не в змозі витримати такий перепад температур, для цього його треба хоча б ламінувати. А сама коробка втрачає всі свої властивості міцності, перетворюючись, вибачте, якесь подібність безформної ганчірочки.

Але далеко не завжди коробки для піци в Харкові настільки не відповідають вимоги. Наприклад, є низка піцерій, які навпаки пропонують піцу в дійсно, а не номінально відповідній упаковці. Як основний матеріал для виготовлення коробок під піцу в даному випадку використовується гофрований картон - точніше тришаровий мікрогофрокартон підвищеної щільності та легкості. Коробки для піци з тришарового мікрогофрокартону – це порівняно недорога та практична упаковка, що забезпечує тривале збереження продукту та незмінного виду піци навіть після транспортування. При виборі упаковки для гарячої піци не потрібно економити та замовляти вироби з тонкого картону, що намокає, погано зберігає форму, а іноді розвалюється прямо в руках. Є ж справді гарні пакувальні коробки з мікрогофрокартону ! І коштують вони зовсім недорого! І купити їх у Харкові зовсім нескладно! Навіть якщо ви хочете купити самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону для пакування гарячої піци на замовлення! Вам навіть у цьому випадку коробки обійдуться в копійки!


Виробництво коробок під піцу у Харкові

Ну, а якщо замовити картонні коробки для піци безпосередньо у виробника в Харкові, то це буде дійсно надійна упаковка для піци будь-якого ступеня нагріву, та ще й за дуже вигідною ціною! Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити коробки для піци з тришарового мікрогофрокартону найвищого гатунку! Картонні коробки для піци ми виготовляємо в широкому асортименті різних розмірів, форм та варіантів оформлення. До вашої уваги дешеві коробки для піци з бурого тришарового мікрогофрокартону марок Т-22 та Т-24 (Е-хвиля), а також самозбірні коробки для піци з мікрогофрокартону з різними варіантами оформлення лицьового шару.

Всі картонні коробки для піци є коробками складної форми висікання та виготовляються за допомогою штанц-форм на виробничих підприємствах нашої компанії. Тип висікання використовується різний: це ротаційна висікання коробок для піци для виконання термінових замовлень великого об'єму та плоска висікання картонних коробок для піци для середньострокових замовлень невеликого об'єму. Так чи інакше, в результаті виходять міцні та дуже функціональні пакувальні коробки для піци будь-якої температури нагріву. Такий тип тари традиційно використовується для пакування піци та іншої гарячої та холодної випічки вже багато років. Вважається, що за допомогою самозбірних коробок із мікрогофрокартону можна ефективно демонструвати готовий продукт кінцевому споживачеві, не витягуючи щоразу товар із коробки. Виробництво картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону для упаковки піци на наших підприємств виконується на серійній основі. У компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити самозбірні коробки різного розміру: як під певний вид піци, так і за стандартними розмірами для найбільш затребуваних видів продукції. Крім того, будь-яка модель картонної тари під піцу може оснащуватися спеціальною бортовою перфорацією або спеціальними отворами різного діаметру, щоб упакований товар «дихав», а також всілякими фігурними отворами, які дозволяють покупцеві побачити вміст коробки і паралельно виконують вентиляційні функції.

Також компанія «Експрес Упаковка» запропонує вам ексклюзивні варіанти оформлення самозбірних коробок під піцу. Так, наприклад, коробка під піцу може бути виготовлена стандартної квадратної або прямокутної форми, але з незвичайною формою висікання отворів та клапанів. Також у нас ви можете замовити картонні коробки у Харкові для піци трикутної та овальної форми. Оформлення коробки для піци може бути в одноколірному або багатобарвному кольоровому рішенні, в строгих кольорах, в діловому стилі, або ж яскравим, барвистим, що відразу привертає увагу і залишає позитивне стійке враження. Основною перевагою картонних коробок для піци від компанії «Експрес Упаковка» ми вважаємо зручність експлуатації. Простота у використанні та мінімум часу, витраченого на відкривання та закривання коробки, - це обов'язкова умова якісної картонної коробки для піци від компанії «Експрес Упаковка». Конструкція коробки дуже надійна і в той же час проста, така коробка не відкриється випадковим чином у невідповідний момент, і при цьому покупець, який купив гарячу або холодну піцу в якісній коробці від компанії «Експрес Упаковка», не матиме жодних незручностей і труднощів. у процесі її відкривання. З нашими коробками ваш упакований товар буде надійно захищений від попадання пилу, бруду та будь-яких сторонніх предметів. Самозбірні коробки для піци, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовляються з двох видів мікрогофрокартону – Т-22 (Е-хвиля) та Т-24 (Е-хвиля). Перші стояти трохи дешевше, а другі – трохи міцніше та довговічніше. В цілому ж, ви можете на замовлення вибрати картонні коробки для пакування піци з будь-якої марки гофрокартону та мікрогофрокартону, з будь-яким типом хвилі, будь-якого кольору, форми та конструкції. Терміни виготовлення коробок на замовлення та вартість послуги уточнюйте у менеджерів за телефоном.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво самозбірних коробок для піци у Харкові, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом всіх розмірів і характеристик потрібних вам коробок під піцу на наш e-mail:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше почнемо виробництво картонних коробок для піци за вашим замовленням. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки для піци в Харкові оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво коробок під піцу в Харкові. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити коробки для різних видів піци в Харкові за своїми розмірами, з будь-якого картону чи гофрованого картону, будь-якого кольору та відтінку. Більше того, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви маєте можливість купити картонні коробки під піцу в Харкові будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Низька ціна на картонні коробки для піци в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок під піцу в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн