Луганськ

Луганськ є адміністративним центром однойменної Луганської області і є східним обласним центром України. Місто має розвинену транспортну та промислову інфраструктуру, торговельні відносини з іншими регіонами України, а також із деякими російськими містами. Тут виробляється безліч різних товарів, через місто транспортую різні вантажі, розвинений діловий сектор та приватне підприємництво. Словом, усі атрибути потенційно перспективного ринку для збуту гофротари та упаковки у Луганську є. Залишається лише зрозуміти, що саме в Луганську буде більш затребуваним: картонна або полімерна упаковка, транспортна чи споживча тара тощо. Давайте та спробуємо це з'ясувати, оцінюючи різні види упаковки в Луганську на прикладі товарів з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір гофротари та упаковки в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Пакувальні матеріали опт та роздріб Луганськ

Луганськ – це досить велике місто з розвиненим господарським життям. Торгові та товаротранспортні операції тут проводяться щодня у великій кількості. А це безпосередньо впливає на потребу в тарі та упаковці. І продаж упаковки в Луганську справді актуальний більш ніж. Причому сама по собі упаковка тут застосовується найрізноманітніша, а значить найкраще знати, де купити упаковку в Луганську за найнижчими цінами. Крім того, згідно зі статистикою, упаковка оптом у Луганську купується набагато частіше, ніж будь-які пакувальні матеріали в роздріб. І це не лише неофіційний сумарний підрахунок проданих одиниць різних пакувальних матеріалів, а й підрахунок кількості торгових операцій. Головне ж питання полягає в тому, яку саме тару та упаковку хочуть купувати у Луганську?

Найбільшим попитом у Луганську користуються пакувальні матеріали універсального типу, що належать до середньої цінової категорії упаковки. Давайте наведемо кілька прикладів. Тут частіше купують середнього розміру картонні коробки оптом ніж аналогічних габаритів ящики з дерева або пластику. Вони і коштують дешевші, і працювати з ними простіше. У Луганську куди більший попит має поліпропіленова стрейч-плівка – універсальний обгортковий матеріал для захисту товарів від пилу та бруду, ніж пакувальні плівки іншого типу або з іншого матеріалу. У Луганську великий попит на поліетиленові пакети з ручками, які навіть у побуті активно використовуються як тара для доставки покупок додому, ніж на якісь сітки, сумки або паперові пакети. І так далі, прикладів справді маса.

Усі пакувальні матеріали універсального типу, які потрібні в Луганську, можна розділити на кілька груп за сировинною ознакою: паперова та картонна упаковка (пакувальні матеріали з паперу, картону та гофрокартону), а також полімерна упаковка (пакувальні матеріали із сировини штучного походження).

Паперове впакування в Луганську це:

  1. Картонні коробки .
  2. Самозбірні коробки .
  3. Чотириклапанні коробки та гофроящики.
  4. Кондитерські лотки (гофролотки та лотки з одношарових картонів).
  5. Посилені коробки для негабаритних вантажів
  6. Коробки для подарунків .
  7. Поштові коробки .
  8. Архівні коробки та бокси .
  9. Транспортні гофроящики .
  10. Взуттєві коробки .
  11. Коробки для піци та інших харчових продуктів.
  12. Коробки для переїзду .
  13. Гофрокартон двошаровий у рулонах.
  14. Гофрований картон у аркушах.
  15. Крафт-папір з посиленою структурою.
  16. Пакувальний папір .
  17. Обгортковий папір .
  18. Коробковий картон .
  19. Палітурний картон .
  20. Бандерольні конверти .

Серед усіх видів полімерної тари та упаковки найбільшим попитом у Луганську мають такі пакувальні матеріали:

  1. Повітряно-бульбашкова плівка .
  2. Спінений поліетилен .
  3. Пакувальна стрейч-плівка .
  4. Харчова стретч-плівка .
  5. Пакувальний коричневий скотч .
  6. Скотч-плівка прозора .
  7. Кольоровий скотч .
  8. Маркувальний скотч із печаткою інформаційного змісту (логотип або контактна інформація).
  9. Пакети із замком Zip Lock .
  10. Поліпропіленові пакети-грипери .
  11. Поліетиленові пакети із замком типу « слайдер ».
  12. Поліпропіленові мішки для сміття (пп мішки).
  13. Плетені мішки з поліпропіленових ниток для овочів та фруктів.
  14. Самоклеючі пакети та конверти.
  15. Поліпропіленові нитки та шпагати .

Як бачите, попит на упаковку в Луганську відрізняється дуже великою різноманітністю. Це зумовлено різнобічним розвитком самого міста. Тут успішно функціонують дуже різні компанія та підприємства, що в сукупності охоплюють практично всі сфери торгівлі, промисловості, сфери послуг та сільського господарства. Що, у свою чергу, впливає на різноманітність попиту на упаковку в Луганську. Тож, найбільш актуальне питання полягає в тому, де купити упаковку в Луганську дешевше та бажано в одному місці та оптом? Відповідь очевидна – в інтернет-магазині «Експрес Упаковка! У нас найбільший вибір гофротари та упаковки в Україні і завжди в наявності всі перераховані вище види упаковки, і паперові, і полімерні.


Картонні коробки у Луганську низька ціна опт і роздріб

Почнемо з найпопулярнішого виду упаковки у Луганську. Купити картонні коробки в Луганську найдешевше в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Вони виготовлені з гофрокартону - міцного, екологічно безпечного матеріалу з чудовими властивостями, що амортизують. Картонні коробки розрізняються за багатьма показниками та характеристиками, що дозволяє купити картонні коробки в Луганську саме такі, які потрібно. Це дуже різноманітна група пакувальних матеріалів – лише конструкцій використовується більше 40 видів. Але за низькими цінами купити коробки в Луганську можна далеко не всі. Багато видів картонних коробок – це технологічно складні у виробництві вироби. Для того щоб їх виготовити потрібні відповідні пристрої, досвідчений персонал та нове, технологічне обладнання. А це безпосередньо впливає на те, яка ціна на коробки у Львові. Так що в більшості випадків при виборі картонних коробок в Луганську перевага надається дешевшим коробкам, ціна оптом яких відносно невелика, а терміни доставки споживачеві мінімальні. До таких картонних коробок належать такі види:

Всі види такої картонної упаковки та тари класифікуються за Міжнародним стандартом картонної упаковки та гофротари FEFCO-ASSCO . Це загальноприйнятий міждержавний стандарт, який регулює та уніфікує різноманітність пакувальних матеріалів з одношарових картонів (FEFCO) та багатошарових гофрокартонів (ASSCO).

Товарні гофрокороби ( FEFCO-ASSCO 02 ) виготовляються з тришарового або п'ятишарового гофрокартону. Вибір гофрокартону для таких коробок здійснюється залежно від призначення упаковки – товари загальною вагою до 30 кілограмів упаковуються в картонні коробки з тришарового гофрованого картону, а ті, які важчі – в коробки з п'ятишарового гофрокартону. Такі коробки можуть бути виконані у двох варіаціях: з клапанами внахлест (FEFCO-ASSCO 0202) або з клапанами встик (FEFCO-ASSCO 0201). Їх виробляють з листового гофрокартона різного розміру шляхом плоскої висікання або на різальних і рілюючих агрегатах. Поставляються товарні гофрокороби зазвичай у розібраному вигляді, тому їх треба ще й зібрати. Складання таких коробок займає трохи більше часу, ніж у коробок самозбірної конструкції наприклад. Їх згинають у потрібних місцях, загинають верхні та нижні клапани, а в кінці фіксують усі місця з'єднань скотч-плівкою.

Картонні ящики з окремою кришкою та дном ( FEFCO-ASSCO 03 ) найчастіше вони використовуються для перевезення плоских предметів. Наприклад, такі вироби можна побачити у службі доставки піци. Це коробки телескопічного типу, характерною особливістю яких є те, що кришка в більшості випадків повністю «перекриває» по висоті дно, або ж майже «перекриває», залишаючи зазор лише кілька міліметрів.

Картонні коробки, що збираються з однієї деталі ( FEFCO-ASSCO 04 ) часто ще називають просто «самозбірні». Їх використовують для перевезення та зберігання продукції, що відрізняється невеликою вагою та розмірами. Займають вони менше місця, ніж товарні гофрокороби, але при цьому теж цілком міцні та стійкі до будь-яких зовнішніх впливів і чудово зберігають вантаж чи товар під час перевезення чи зберігання. Складання ящиків самозбірної конструкції проходить дуже просто, без додаткових засобів, наприклад, скотчу або скоб.

Пакувальні коробки пінального типу ( FEFCO-ASSCO 05 ) – це щось спільне між зшитим та склеєним корпусом з обічайкою. Вони збираються за допомогою скоб, стрічок, клею з деталей типу рама, а також окремі деталі типу рама (остова) для інших типів ящиків. Такі моделі картонних коробок часто посилюються спеціальною прокладкою, розташованою по всьому периметру виробу.

Товарні короби обгорткового типу ( FEFCO-ASSCO 06 ) найчастіше мають відкидну кришку та цільне дно, а також відрізняються наявністю обичайки. Вони збираються за допомогою скоб, стрічок, клею з деталей типу рама, також сюди відносяться окремі деталі типу рама (кістяків) для інших ящиків. Такі товарні короби мають жорстку стійку конструкцію і можуть додатково оснащуватися різними внутрішніми елементами (наприклад, грати для скляних бульбашок).

Картонні ящики складаного типу ( FEFCO-ASSCO 07 ), збираються з однієї деталі завдяки торцевим клапанам. Такі вироби відрізняються безліччю конструкційних елементів і використовуються, як правило, для групового пакування товарів, які важать порівняно небагато. Одним із таких предметів може бути упаковка алкогольних та безалкогольних напоїв у скляній тарі. Клапани таких коробок часто розташовані на торцевих сторонах і при складанні входять до спеціальних отворів. А сама конструкція відрізняється неоднорідністю, де умовно "задня" частина служить як би упором, а "передня" часто скошена по діагоналі і формує своєрідну вітрину для демонстрації продукції.

Що стосується розмірів картонних коробок, то в Луганську зазвичай хочуть купити недорого картонні коробки маленького та середнього розміру, рідше – великого розміру. Великі коробки коштують досить дорого, а тому, як правило, купуються як б/в коробки . Якщо, звичайно, якість та стан коробок на прийнятному рівні. Ціна на коробки б/ в Луганську зазвичай нижче на 30-40%, ніж на нові. Компанія «Експрес Упаковка» продає картонні коробки будь-яких розмірів у Луганську оптом та в роздріб. У нас ви можете купити абсолютно будь-які картонні коробки: починаючи від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії і закінчуючи чотириклапанними ящиками великого розміру з п'ятишарового гофрокартону для упаковки холодильника, шафи-купе і т.п. І що найголовніше – картонні коробки у нас завжди в наявності, і ви можете купити картонні коробки з доставкою до Луганська у будь-який час доби сім днів на тиждень.


Виробництво картонних коробок Луганськ

Компанія «Експрес Упаковка», як ми вже неодноразово зазначали, більше десяти років займається виготовленням та продажем картонних коробок усіх типів та розмірів. Виробництво повного циклу тари та упаковки з гофрокартону – це найважливіший напрямок діяльності нашої компанії, тому асортимент гофротари та гофроупаковки, виробленої нашим підприємством, великий та різноманітний. Ми на постійній основі виробляємо понад 400 різних видів картонних коробок, детальніше з якими ви можете познайомитись на нашому офіційному сайті у відповідному розділі. Однак ми завжди відкриті для взаємовигідного співробітництва та пропонуємо вам будь-які картонні коробки на замовлення від виробника у Луганську. Ви можете самостійно вибрати найбільш відповідну конструкцію картонних коробок, їх колір та розмір. Матеріал виготовлення картонних коробок також може бути вибраний вами самостійно, однак у цьому випадку ми рекомендуємо вам погодити цей момент з менеджерами нашої компанії. Від гофрокартону або одношарового картону, який ви виберете, безпосередньо залежатиме безліч важливих експлуатаційних характеристик, які будуть мати майбутні картонні коробки. Тому рекомендуємо вам у цьому питанні проконсультуватися з професіоналами.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити оптом на замовлення картонні коробки будь-якого розміру в Луганську. Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти картонні коробки з різних видів одношарових картонів та багатошарових гофрованих картонів. В основному всі картонні коробки ми виготовляємо за попереднім замовленням, крім кількох сотень позицій, які виробляються серійно з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, а також мікрогофрокартону. Ці товари завжди в наявності, а повний їх перелік з детальними характеристиками ви завжди можете вивчити на сайті офіційного інтернет-магазину нашого підприємства за адресою pack.ua. Загалом у нас ви можете замовити виробництво картонних коробок в Луганську з будь-якого гофрованого картону. А за індивідуальним замовленням з 50% передоплатою ми можемо виготовити для вас потрібну кількість картонних коробок будь-якої конструкції та моделі за міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO, навіть якщо вони не входять на момент замовлення в прайс-лист нашої компанії.

Оформити замовлення на виробництво картонних коробок у Луганську ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті». Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із зазначених у верхній частині сайту телефонів. Також у вас є можливість надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі потрібної конструкції, форми, кольору та розміру упаковки, проконсультують по матеріалу, дадуть цінні рекомендації щодо підбору відповідних ескізів та палітри кольорів, що наносяться на упаковку логотипів, торгових марок та інших зображень та малюнків. Ми надаємо послуги з нанесення одноколірного та багатобарвного шовкотрафаретного та лазерного друку. Термін нанесення друку зазвичай становить від 1 до 3 днів з моменту подання заявки. Але точніші терміни, а також всю необхідну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії по телефону.

Зв'язатися з нами можна так:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Більшість картонних коробок із каталогу нашого інтернет-магазину завжди є в наявності. Виробництво картонних коробок займає, як правило, від 3 до 7 днів з моменту надходження заявки, якщо раптом коробок немає на складі в даний момент. Замовлення картонних коробок з доставкою до Луганська залежить від вашого точного розташування та об'єму коробок у замовленні. А також, власне, від обраного вами способу доставки зі списку запропонованих поштових операторів нашими менеджерами. Крім того, знаходячись у Харкові, забрати готові картонні коробки або коробки на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту.


Двошаровий гофрокартон купити дешево у Луганську

Гофрокартон у рулонах є дуже популярним пакувальним матеріалом для перевезення різних вантажів. У Луганську його застосовують і виробники всілякої продукції, і представники сфери послуг, і навіть для приватних цілей він використовується у побуті. Не дивно, адже він поєднує в собі дві важливі властивості: чудова амортизація та чудовий захист від зовнішніх впливів. Фактично жоден переїзд чи перевезення у Луганську не обходяться без такої гофротари. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-яку кількість двошарового картону для переїзду, для упаковки шаф, меблів, скляних виробів тощо. Для промислових перевезень готової продукції ми пропонуємо гофрокартон у рулонах у Луганську у великих роликах та бобінах по 100 та більше метрів. У нас ви можете купити і невелику кількість 2-х шарового гофрокартону, так і забезпечити надійне перевезення своєї продукції в масштабах виробничих комплексів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» завжди є двошаровий гофрокартон в Луганську наступних видів:

  1. Д22 – це двошаровий гофрокартон, виготовлений із макулатури.
  2. Д23 – рулонний 2-х шаровий гофрований картон, виготовлений із невибіленої целюлози.
  3. Д1 – двошаровий гофрокартон з макулатури, що має підвищену гнучкість та міцність.

Обов'язково варто відзначити той факт, що гофрокартон у рулонах з макулатури нічим, по суті, не поступається первинному гофрованому двошаровому картону. Міцні та експлуатаційні характеристики – на рівні. Макулатурний двошаровий картон підходить як пакувальний і обгортковий матеріал практично для всіх видів товарів і вантажів. Також у процесі виготовлення двошарового картону застосовується деревина та крохмаль. Всі матеріали та види сировини, що використовується для виготовлення двошарового гофрокартону в рулонах, є екологічно чистими і 100% перероблюваними матеріалами.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки оптом та в роздріб, а також іншу упаковку недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Луганську. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки в Луганську – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Використання та продаж різних конвертів з паперу та картону в Луганську



Сьогодні конверти застосовуються не тільки для надсилання листів поштою, як це було, скажімо, 25 років тому. Тепер це вид упаковки, що використовується і для відправлення товарів, і для пакування посилок, і для пакування бандеролей. Тому й видів поштових конвертів стало набагато більше, ніж раніше. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні види поштових та навіть товарних конвертів у Луганську. А заразом і розберемося, чому саме ці види затребуваніші за решту.

Показано з 1 по 1 з 1 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн