Шпагат господарський для аграріїв у Сумах: види, типи, пропозиції на ринку (частина 2)

початок див тут

Сільськогосподарський поліпропіленовий шпагат може бути різного діаметра нитки та забарвлення, як і пакувальний. Але в сільському господарстві найчастіше використовують шпагати з поліпропілену, що мають лінійну щільність не більше 2200 ТЕКС. Вони досить тонкі в порівнянні, наприклад, з меблевим поліпропіленовим шпагатом і використовуються, як правило, при фасуванні мішків і пакунків з овочами та фруктами, в процесі пресування соломи та інших подібних ситуаціях. Подібні вироби також широко застосовуються і в побутових цілях, наприклад, при лові риби або садівництві. [an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Упаковки, що використовується в побуті, зазвичай мають невеликі розміри та вагу. Наприклад, на ринку Сум вони представлені переважно у вигляді бобін вагою не більше одного кілограма. «Добре, а як, у такому разі, вибрати сільськогосподарський шпагат саме для аграріїв у Сумах?» - Запитайте ви. Ну, дивіться, існує цілком просто і зрозумілий перелік вимог до високоякісної сільськогосподарської якості:

  1. Відповідність міжнародним нормам та положенням ДСТУ.
  2. Тонкість і кількість ниток – поліпропіленових ниток може бути одна або декілька, від їх кількості та товщини залежить граничне та робоче розривне навантаження шпагату.
  3. Оцінка діаметра нитки або ниток – для різних цілей потрібно вибирати п/п шпагат з ниткою чи нитками різного діаметру, тобто з урахуванням складності та умов виконання завдання.
  4. Необхідно враховувати лінійну щільність (текс) поліпропіленового шпагату – чим вона більша, тим товщі шпагат (від 800 до 5000 текс). Так, наприклад, для зв'язування снопів та тюків сіна використовується високоміцний шпагат понад 1000 текс (шпагат сіновязальний).
  5. Вага мотка та бобін – шпагат має бути зручним у розмотуванні, а також підходити для відповідної моделі прес-підбирача, якщо розмотування відбувається в автоматичному режимі.
  6. Кількість метрів за 1 кг.
  7. Розривне навантаження чи міцність (від 40 до 100 кгс).
  8. Колір та відтінок – конкретний колір важливий у багатьох випадках. Наприклад, якщо застосовувати шпагат для обв'язування рослин, то нитками різного відтінку можна позначати дату висадки рослин у ґрунт або вік.
  9. Індивідуальне та надійне упакування з характеристиками продукту – ще один неочевидний стандарт якості, оскільки неперевірені та ненадійні виробники, як правило, не особливо акцентують свою увагу на упаковці.

Таким чином, можемо з упевненістю констатувати той факт, що поліпропіленовий шпагат – це найкращий вид господарської мотузки чи шпагату, коли потрібно щось з'єднати таким чином, щоб міцно трималося та не розійшлося з часом. Цей сільськогосподарський шпагат із лінійних кристалічних полімерів здатний витримати і різке зниження/підвищення температури, і високе розривне навантаження. Він досить міцний, щоб прослужити не один рік, оскільки стійкий до стирання та дії хімікатів. Навіть тонкі шпагати із поліпропілену дуже міцні. Наприклад, лінійна густина нитки в господарському шпагаті для аграріїв, як правило, варіюється від 500 до 7707 текс. При цьому навіть ультра тонкі нитки (до 1 кТекс) для підв'язки овочів на грядках запросто витримують розривне навантаження близько 100 кілограмів і більше.

Основними недоліками поліпропіленового шпагату для аграріїв вважаються його відносно низька стійкість до сонячної дії та невисокий термічний поріг (температура плавлення нижче 170 градусів за Цельсієм). Однак це компенсується спеціальною обробкою пп шпагату ще на етапі виробництва. Так, наприклад, для захисту від впливу сонця при створенні поліпропіленового шпагату до складу вводяться спеціальні стабілізуючі добавки, які роблять цей матеріал ще більш стійким до ультрафіолету. Крім того, боротися зі згубною дією прямих сонячних променів допомагає і фарбування шпагату світлостабілізуючими фарбами або лаками.

Синетичний сільськогосподарський шпагат, що найбільше купується в Сумах, – це поліпропіленовий шпагат лінійною щільністю 2,2 кТекс. Він не надто тонкий, не грубий, м'який, а головне – неймовірно міцний, стійкий до стирання та вигоряння на сонці, а отже, і довговічний. Такий сільгосп шпагат підійде для багатьох цілей: зв'язати мішки із зібраними овочами, зафіксувати пресовану солому в брикетах, закріпити ящики в сараї або на складі, що стоять поряд або наставлені один на один. Поліпропіленовим шпагатом для аграрних робіт в Сумах можна підв'язати кущі троянд або винограду в саду, розсаду томатів в теплиці або прибрати гілки дерев, що розрослися. Ну, а крім того, не варто забувати і про інші господарські можливості поліпропіленового шпагату – їм можна зв'язати будівельні матеріали, обв'язати вантаж для підйому або закріпити упаковані меблі. Зі шпагату можна змайструвати рибальські снасті, сплести канат, виготовити декоративні вироби, іграшки, кошики, килимки для підлоги. Словом, поліпропіленовий шпагат – це не просто сільськогосподарський інструмент, а ще й мотузка, яка сьогодні у Сумах та Сумській області використовується практично у всіх господарських сферах життєдіяльності людини.

Де купити поліпропіленовий сільськогосподарський шпагат в Сумах?

Шпагат господарський купити в Сумах В інтернет-магазині «Пак Юа» ви можете купити за низькими цінами оптом та в роздріб сільськогосподарський шпагат у бобінах різного намотування в асортименті. У нашому зручному каталозі ви знайдете різні види шпагату з натуральних та штучних волокон, різного кольору та розміру, різної щільності та міцності – саме у нас ви можете купити дешево сільськогосподарський поліпропіленовий шпагат у Сумах. Будь-який с/г шпагат в Сумах від компанії «Експрес Упаковка» за своєю структурою може бути однонитковим або багатонитковим. Багатонитковий шпагат виготовляється шляхом скручування кількох ниток або пряж у напрямку, протилежному напрямку крутки вихідної нитки або пряжі. Однонитковий же шпагат є нескрученою вихідною синтетичною ниткою. Усі моделі пп шпагату для аграріїв відповідають галузевим стандартам ДСТУ та відповідають усім вимогам Міжнародної сертифікації ISO 9001.

Весь пропонований нами поліпропіленовий сільськогосподарський шпагат у Сумах українського виробництва. Це синтетичний шпагат високої якості, який має ряд корисних характеристик:

  • висока міцність на розрив та стійкість до механічних деформацій;
  • стійкість до впливу вологи, перепадів температур, ультрафіолету, кислот та ПММ;
  • біологічна інертність - шпагат не стане розсадником плісняви і ніяк не вплине на властивості кормів;
  • універсальність та простота у застосуванні – можна використовувати з різними типами техніки;
  • швидке завантаження в обмотувач;
  • тривалий термін служби.

Поліпропіленовий шпагат для аграріїв від компанії «Експрес Упаковка» поставляється в бобінах, які підходять і для зовнішнього, і для внутрішнього розмотування – з цією метою кінець нитки виводиться назовні. Такий підхід робить матеріал універсальним та дозволяє використовувати його з різними моделями обмотників. Наш поліпропіленовий с/г шпагат у Сумах відрізняється низькою вартістю, особливо в порівнянні з аналогами на ринку міста. Тому купівля такого сіновязального шпагату для тюкування сіна та інших господарських завдань стане гарним рішенням та чудовою підмогою. Зокрема, якщо необхідний простий в експлуатації, міцний, надійний і недорогий обмотувальний або пакувальний матеріал.

Поліпропіленова сільськогосподарська нитка для аграріїв від компанії «Експрес Упаковка» виробляється на екструзійній лінії ЕЛФН-24Б. Сам процес здійснюється відповідно до всіх галузевих норм і вимог. Так, полімер із завантажувальної лійки, стисненим повітрям подається в накопичувальний бункер лінії. З накопичувального бункера гранулят іде в сушильний бункер. Бункер призначений для підігріву та сушіння грануляту. За допомогою рециркуляційного клапана можна працювати в режимі підігріву та в режимі сушіння. У першому випадку використовується багаторазова циркуляція повітря, нагрітого нагрівальними елементами та проходить через шар грануляту. У другому випадку в режимі сушіння гранулят підігрівається гарячим повітрям, яке викидається в атмосферу. Температурний режим в сушильному бункері регулюється автоматичною терморегулювальною системою і, як правило, варіюється в межах 60-110 градусів за Цельсієм.

Потім сировина надходить у накопичувальний бункер лінії і далі екструдер. В екструдер полімер розплавляється, гомогенізується і подається до формувальної голівки екструдера. Для забезпечення фільтрації розплаву між екструдером і головкою розташовано фільтруючий пристрій, що забезпечує швидку та зручну заміну елементів, що фільтрують. Підігрів циліндра екструдера фільтруючого пристрою та формувальної головки здійснюється нагрівальними елементами. Температура регулюється терморегуляторами, що змонтовані в електрошафі. Температурний режим за зонами встановлюється залежно від якості сировини в межах 200-280 градусів за Цельсієм. У формувальній головці розплав продавлюється через щілину фільєри і у вигляді плівкового полотна приймається на барабан, що охолоджує, приймально-охолоджуючого пристрою (ПОУ) або віджимні роликові вальці, які розташовані на охолодній ванні.

На екструзійних лініях ЕЛФН-24Б для охолодження полімерів використовується вода, яка циркулює за замкненим циклом: ПОУ (ванна) – бак – насос – фільтр – електро-калорифер – ПОУ (ванна). У барабані, що охолоджує, ПОУ і в охолодній ванні циркулює охолоджена оборотна фільтрована вода з температурою на вході не вище +150 градусів Цельсія. ПОУ являє собою сукупність барабана, що охолоджує, змонтованого на пересувному візку, і повітряного ножа. Плівка приймається на барабан, що охолоджує, ПОУ або в охолоджувальну водяну ванну, твердне, розрізається на стрічки різальним пристроєм і потім піддається витягуванню в камері орієнтації. Витягування плівки відбувається за рахунок різниці швидкостей перших та других семівальців у камері орієнтації в середовищі гарячого повітря з температурою 150-210 градусів Цельсія. Потім витягнута плівка надходить на пристрій, що фібрилює.

Температурний режим у камері орієнтації регулюється автоматичною терморегулювальною системою. Швидкості перших, других та третіх семівальців контролюються тахометрами. Плівкові нитки на фібриляторі приводяться в контакт з голчастим валом фібрилятора, що обертається, і розщеплюються, утворюючи нитки сітчастої структури з метою полегшення їх скручування. Фібрильовані плівкові нитки намотуються на намоточні патрони машини в бобіни циліндричної форми певних розмірів. При заправці стрічок через вузли екструзійної лінії ведеться контроль за тим, щоб стрічки огинали всі валки перших, других семивальців не перекручуючи, не допускається їх перехрещення при проведенні через направляючі гачки приймально-намотувальної машини. З відділення формування бобіни з плівковою ниткою надходять на крутильні машини КПКД. Кручення проводиться на модернізованій крутильній машині КПКД з веретеном подвійного кручення. Бобина з плівковою ниткою встановлюється на веретено. Нитка заправляється гнучким заправним тросиком у центральний і радіальний канали веретена і надходить через отвір робочого столу машини на витяжні диски і далі через напрямні ролики вже скручена плівкова нитка намотується на бобінотримач. Готова безпатронна паковка з хрестовим намотуванням знімається з бобінодержателя за допомогою зіштовхувача.

Паки шпагату з крутильної машини надходять у відділення сортування та пакування. У відділенні сортування та пакування поліпропіленовий шпагат розсортується за зовнішніми ознаками відповідно до ТУ ГОСТ17308-88. Після огляду, пакування зважуються, пресуються по 2 бобіни і перев'язуються хрест-навхрест шпагатом. Упакований шпагат вантажиться на вози та вирушає на склад готової продукції. При забрудненні фільєр екструзійних ліній проводиться їхня чистка. Щілина у міру забруднення очищається мідною або латунною пластиною, а після тривалої роботи (4-6 місяців) чистка обтічних поверхонь фільєри проводиться в гарнітурній майстерні. Після одного року експлуатації фільєра очищається від полімеру, що нагорів, і потім полірується за допомогою полірувальних кіл і фільєрної пасти. Чищення ниткопровідної гарнітури (зовнішньої поверхні барабана ПОУ, валків семивальців, тріовальців, фібрилятора, ниткозаправних гачків і роликів) проводитися 1 раз на 2 місяці за графіком ППР і у разі утворення шорсткостей та нерівностей на поверхні.

Купити якісний сільськогосподарський шпагат для аграріїв українського виробництва за найвигіднішими цінами у Сумах ви зможете в інтернет-магазині «Пак Юа» . Ми продаємо натуральні та синтетичні с/г шпагати як оптом, так і в роздріб за найвигіднішими цінами в місті та завжди готові вас порадувати різноманітним асортиментом товарів у наявності. Крім того, на всі пропоновані моделі шпагату для аграріїв ми можемо дати гарантію високої якості, зручності та простоти в експлуатації, а також гарної довговічності та надійності. Компанія «Експрес Упаковка» цінує думку та лояльність наших оптових та роздрібних клієнтів, тому кожна модель сільськогосподарського шпагату поставляється клієнту у зручних бобінах, або клубках, різних довжинах намотування. Розмотування котушки завжди починається із середини. Зберігати декоративний шпагат будь-якого виду слід за температури від -5 до +30 градусів за Цельсієм. Крім того, для зберігання шпагату з натуральних волокон рекомендується використовувати приміщення, захищені від надмірної дії вологи та прямих сонячних променів. Крім того, кожна одиниця товару має індивідуальне пакування, на якому вказані докладні технічні та експлуатаційні характеристики продукту. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн