Шпагат господарський для аграріїв у Сумах: види, типи, пропозиції на ринку (частина 1)

Господарський шпагат в Україні на сьогоднішній день вважається одним з пакувальних матеріалів, що найбільш купуються. Більш того, активне використання шпагату для вирішення тих чи інших завдань можна відзначити в різних галузях і напрямках сфери послуг, виробництва і особливо, звичайно, сільського господарства. Сільськогосподарський шпагат в Україні в силу аграрної специфіки нашої країни має фактично цілорічний високий попит і відноситься до тих пакувальних та господарських матеріалів, які потрібні практично завжди і у великому обсязі. Фактично роль шпагату в сільському господарстві сьогодні можна порівняти з роллю скотч-плівки у товарній та транспортній упаковці – обійтися без нього можна, але це вкрай проблематично та зовсім невигідно. А враховуючи поточний величезний асортимент господарського шпагату для сільськогосподарських робіт на ринку України, то використовувати господарський шпагат для сільськогосподарських робіт різного типу, як кажуть, сам Бог велів. Інша річ, що далеко не всі різновиди господарського шпагату однаково успішно вирішують сільськогосподарські завдання. Тому правильно вибрати господарський шпагат для аграріїв стає найважливішим завданням. Особливо це актуально в аграрноорієнтованих регіонах нашої країни. Саме тому в рамках цієї статті ми розглянемо актуальний асортимент господарських шпагатів у Сумах та Сумській області та детально поговоримо про найбільш відповідні види та моделі господарського шпагату саме для аграріїв та сільськогосподарських робіт. Ну, а допоможе нам у цьому модельний ряд господарського шпагату, представлений в інтернет-магазині «Пак Юа», тим більше що тут можна купити дешево господарський шпагат для аграріїв як з натуральної, так і з синтетичної нитки. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Що таке шпагат для аграріїв?

Для початку давайте з вами разом розберемося, що є шпагатом для аграріїв і чим він відрізняється від інших господарських мотузок. Крім того, нам здається, що вам буде цікаво дізнатися, як правильно підібрати шпагат для сільськогосподарських робіт із доступних на ринку Сум. Адже за великим рахунком всі господарські шпагати – це надзвичайно універсальні пакувальні матеріали, експлуатаційні можливості яких вкрай великі. Тому багато представників сільськогосподарської галузі використовують у своїй роботі різні за типом і видом шпагати. Хоча при цьому вони не завжди ідеально справляються зі своїми, скажімо так, обов'язками. При цьому, безумовно, сьогодні в Сумах можна запросто купити спеціалізований шпагат для аграріїв, який ідеально підходить для тих чи інших сільськогосподарських робіт. Причому як оптом, так і в роздріб, різної міцності та розміру, з різним типом та кольором нитки. У будь-якому випадку, давайте почнемо з основних, визначальних характеристик, а після цього вже заглибимося в тему шпагату для аграріїв та його особливостей.

Отже, сільськогосподарський шпагат у Сумах, який використовують аграрії у своїй безпосередній роботі, - це високоміцна мотузка, що складається з однієї або кількох ниток (зазвичай не більше трьох) різної довжини та товщини. Шпагат для аграріїв виробляється в Україні у двох варіантах: синтетичний сільськогосподарський шпагат та аграрний шпагат із натуральної крученої нитки. І той, і інший варіант мають свої плюси та мінуси, що виявляються в різних умовах експлуатації, тому, як правило, аграрії використовують натуральні сільськогосподарські шпагати в Сумах в одних ситуаціях, а синтетичні с/г шпагати – в інших. Наприклад, одним із найбільш затребуваних сьогодні у Сумах синтетичних мотузок є поліпропіленовий аграрний шпагат. Так ось його можливості застосування набагато різноманітніші, ніж у лляного шпагату , який, у свою чергу, вважається найбільш популярним різновидом натурального шпагату , що застосовується у сільському господарстві України. Однак і в цій, добре усталеній формулі є свої винятки. Наприклад, для підв'язки овочів або фруктів багато аграрії вважають за краще використовувати натуральний шпагат навіть незважаючи на те, що швидше зношується і псується. Справа в тому, що багато споживачів вважають, що синтетичні шпагатні нитки шкідливі для продуктів рослинництва. Хоча, ясна річ, це далеко не так. Так, сьогодні в Сумах можна купити масу спеціалізованих сільськогосподарських шпагатів , які відповідають усі галузевим аграрним стандартам якості та абсолютно безпечні для овочів чи фруктів. Проте споживчі переваги – це не завжди про нове, вигідне чи актуальне. Цілий ряд представників сільськогосподарської галузі Сум та Сумської області вважають за краще використовувати лляний або льонопеньковий шпагат через їх натуральне походження і просто тому, що це перевірена часом класика.

Найважливішою відмінністю сільськогосподарського шпагату є його товщина. Так, незалежно від кількості ниток, шпагат для аграріїв завжди тонший, ніж, наприклад, бандерольний, банківський або пакувальний шпагат. Це стосується і натуральних, і синтетичних ниток, які використовуються представниками сільськогосподарської галузі у Сумах та Сумській області, в повній мірі. Крім того, сільськогосподарський шпагат , як правило, має більш стійку до руйнування структуру нитки, оскільки в силу особливостей експлуатації він постійно зазнає зовнішніх негативних впливів. Як це проявляється практично? Ну, дивіться: як ви, напевно, добре знаєте, сільськогосподарський шпагат часто застосовується для підв'язки рослин на грядках. Тому не дивно, що він перебуває під періодичним впливом вологи, прямих сонячних променів, перепадів температур – словом, всього, що значно скорочує термін служби будь-якого пакувального матеріалу. І для того, щоб максимально збільшити термін служби сільськогосподарського шпагату , виробники шпагату в Україні використовують для його виготовлення різні добавки, а також обробляють готові вироби спеціальними субстанціями, які збільшують стійкість шпагатних ниток до таких впливів. В результаті ми маємо поточну ситуацію, коли сільськогосподарський шпагат для аграріїв – це легка, міцна, еластична кручена або плоска мотузка з полімерних чи натуральних матеріалів, яка має чудовий показник опору стирання та підходить для тривалої експлуатації навіть в екстремальних умовах.

Таким чином, на сьогоднішній день шпагат для аграріїв , який застосовується для різного роду робіт у полі, у теплицях, у саду або на городі, є наступним: це універсальна, тонка і дуже міцна нитка натурального або синтетичного походження. Аграрний шпагат застосовується для підв'язування рослин, для пакування плодів, для зав'язування снопів сіна та багатьох інших завдань такого плану у сільському господарстві Сум та Сумської області. Шпагат для аграріїв може бути однонитковим або багатонитковим, а сировиною для його виготовлення служать синтетичні нитки, луб'яні волокна, лляні волокна, віскозні волокна, прядив'яні волокна, а також їх поєднання. При цьому сьогодні споживачі в Сумах та області переважно віддають перевагу шпагату для аграріїв, який виготовляється або з лляних волокон (натуральних с/г шпагат), або з поліолефінових ( поліпропіленових, поліетиленових ) ниток, або з їх поєднань. Причому, що цікаво, порівняно з різновидами сільськогосподарського шпагату, які використовувалися якихось 20-30 років тому, поточний вибір шпагату для аграріїв у Сумах помітно розширився новими видами та моделями. Причому як якісно, так і структурно. Більше того, на сьогоднішній день ми можемо говорити про двох лідерів споживчого попиту в Сумах – шпагат господарський з натуральних волокон і шпагат господарський із синтетичних волокон, сфера застосування яких сягає далеко за межі лише сільськогосподарських робіт. Наприклад, сіновязальний поліпропіленовий шпагат сьогодні активно застосовується у процесі транспортних перевезень або під час зберігання різної товарної продукції харчової та нехарчової груп.

Сільськогосподарський шпагат має масу переваг у використанні, які виявляються і у звичайних умовах роботи, і в екстремальних умовах. Наприклад, представники агропромислового комплексу в Сумах та Сумській області відзначають такі особливості шпагату для аграріїв високої якості:

  • висока міцність та стійкість вузлів;
  • шорсткість;
  • надійність при зв'язуванні;
  • постійна товщина та міцність по всій довжині;
  • рівні кінці шпагату при розрізанні, які не розмотуються та не розм'якшуються;
  • розмотування до останнього витка;
  • намотування без вузлів;
  • висока безпека та екологічність;
  • багаторазове застосування та тривалий термін служби;
  • стійкість до зовнішніх негативних факторів

У каталозі інтернет-магазину «Пак Юа» можна купити господарський шпагат для аграріїв за найнижчими цінами в Сумах. Ми продаємо шпагат для саду, городу та рослинництва оптом та в роздріб в асортименті. Як ми вже говорили, за своєю структурою може бути однонитковим або багатонитковим – у нашому інтернет-магазині ви знайдете різні моделі с/г шпагату обох типів. Багатонитковий шпагат виготовляється шляхом скручування кількох ниток або пряж у напрямку, протилежному напрямку крутки вихідної нитки або пряжі. Однонитковий же шпагат є нескрученою вихідною ниткою, причому, як правило, синтетичну, оскільки натуральне волокно в нескрученому вигляді не може забезпечити потрібних міцнісних і експлуатаційних властивостей. Всі моделі сільськогосподарського шпагату від компанії «Експрес Упаковка» є універсальними та дуже практичними засобами для роботи в теплицях, у полі, у саду, на городі. Вони відповідають усім чинним стандартам ДСТУ та відповідають усім вимогам Міжнародної сертифікації ISO 9001.

Шпагат сіновязальний та інші види поліпропіленового шпагату для аграріїв у Сумах в наявності та на замовлення

Шпагат господарський На сьогоднішній день поліпропіленовий шпагат – це найпопулярніший вид господарського шпагату в Україні, в принципі. Поточний споживчий попит на нього в рази перевищує купівельну потребу у шпагатах із натуральних матеріалів . Тому не дивно, що як шпагат для аграрних робіт у сільському господарстві в Сумах переважно вибирається саме поліпропіленовий шпагат. Втім, поліпропіленовий шпагат для аграріїв справді вкрай добрий – у нього багато переваг над альтернативами з натуральних матеріалів і практично немає недоліків. Так, наприклад, поліпропіленовий шпагат має набагато більшу міцність і зносостійкість, ніж лляний або льнопеньковий шпагат . Як сировинний матеріал для виготовлення синтетичного шпагату використовується дешева полімерна сировина з можливістю вторинної переробки. Ну, і основний аргумент на користь поліпропіленового шпагату для споживачів у Сумах сьогодні – це набагато дешевша ціна, ніж на лляні або прядив'яні шпагати, за більшої живучості та зносостійкості.

Поліпропіленовий сільськогосподарський шпагат має всі характерні для поліпропіленових мотузок властивості, тому що виробляється з лінійного поліпропілену. Це найбільш гнучкий у плані формування структури та фактури синтетичної нитки матеріал. Одночасно з цим лінійний поліпропілен дуже дешевий матеріал, що для виробництва синтетичних мотузок є важливим фактором, адже по суті вони – видатковий, часто одноразовий матеріал. Лінійний поліпропілен є хімічно стійким матеріалом, а тому поширений у виробництві шпагатів, канатів, мотузок і т.п. мотузок різного призначення. Щодо виробництва шпагату для сільськогосподарських робіт лінійний поліпропілен цінний ще й тому, що дозволяє створити ультратонку нитку неймовірно високої міцності на розрив. Така с/г мотузка практично не зазнає корозійного розтріскування навіть при постійній дії шкідливих каталізаторів! Сільськогосподарський поліпропіленовий шпагат у Сумах сьогодні по праву вважається найкращим обв'язувальним та пакувальним матеріалом для сільськогосподарських товарів різного типу. А його неймовірна універсальність давно стала чудовою підмогою для працівників сільськогосподарської сфери міста та області.

Навіщо конкретно поліпропіленовий господарський шпагат для аграріїв використовується в Сумах найчастіше? Ну, дивіться. По-перше, як ви напевно знаєте, найбільш популярні сфери застосування с/г пп шпагату в Сумах сьогодні – це сільське господарство та харчова промисловість. Очевидно, що це дві взаємопов'язані галузі господарювання, продукція та товари яких часто однакові. Поліпропіленовий шпагат поряд з гофротарою і мішковою упаковкою є одним з пакувальних матеріалів, що найчастіше використовуються в даних галузях, так дозволяє фіксувати товари і вантажі різного типу в процесі перевезення або зберігання. У тому числі й продукти городництва, садівництва чи тепличного господарства. Крім того, саме в сільському господарстві поліпропіленовий аграрний шпагат знаходить своє застосування як важливий інструмент для вирощування овочів і фруктів, підв'язки злакових та збирання врожаю. Поліпропіленовим шпагатом можна підв'язувати овочі на дачній ділянці або запаковувати мішки з майбутніми бакалійними товарами (крупами, наприклад, цукром тощо).

продовження див тут 

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн