Тернопіль

Тернопіль – це велике місто на заході України. Це адміністративний центр однойменного регіону та важливий економічний та промисловий центр усього західноукраїнського регіону. Порівняно з великими промисловими містами центру та сходу нашої країни Тернопіль, звичайно, програє за своїм значенням. Проте вдале місце розташування, наявність гарної транспортної інфраструктури та близькість кордону ЄС роблять місто важливим транзитним пунктом на шляху українських товарів до Європи та навпаки. Також у місті працює низка підприємств легкої та харчової промисловості, які випускають щороку понад мільйон різного роду готових виробів. Таким чином, сукупність різних факторів визначає попит на пакувальні матеріали у Тернополі. І вони тут справді затребувані. Щодня споживачі у Тернополі хочуть купити упаковку для дуже різних цілей. І, відповідно, упаковка користується просом дуже різна. А ось яка саме, ми спробуємо далі з'ясувати. І, як завжди, на прикладі пакувальних матеріалів, що випускаються компанією «Експрес Упаковка», тому що у нас найбільший вибір якісного пакування від виробника і в Україні в цілому, і в Тернополі зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробочки з картону купити в Тернополі дешево

Пакувальні матеріали – це дуже різні за своїм складом засоби упаковки будь-яких товарів, предметів чи вантажів. І використовуються вони в різних ситуаціях і за різних обставин. Однак, незважаючи на всю різноманітність та різноманітність представленої на ринку України упаковки, у кожному регіоні є свої лідери попиту серед пакувальних матеріалів. На це впливає безліч факторів, про які можна довго розмірковувати, проте найважливішими з них є ціна та універсальність. На сьогоднішній день ситуація така, що чим дешевше ти купиш упаковку, і чим універсальнішою вона буде, тим краще. Цим досягається головне – знижується собівартість будь-якої продукції, отже, зростає її конкурентоспроможність. Ці загалом очевидні речі добре пояснюють особливості попиту на упаковку в Тернополі. Середньостатистичний споживач пакувальних матеріалів в Тернополі хоче купити упаковку дешевше та якомога практичнішу. Саме тому найбільший попит у Тернополі мають картонні коробки.

Коробочки з картону купити в Тернополі найвигідніше в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо універсальну гофротару з одношарового картону і багатошарового гофрокартону за низькими цінами оптом і в роздріб у величезному асортименті різних видів, типів та моделей. У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево картонні коробки у Тернополі з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, п'ятишарового гофрованого картону, а також коробочки з одношарового коробкового картону. Всі види картонних коробочок, представлені в нашому інтернет-магазині, розрізняються ще й за кольором, конструкцією, розміром, об'ємом, типом складання та ще за деякими іншими характеристиками. Однак загалом – це все надійна пакувальна тара з гофрокартону та картону від виробника.

Наша компанія є виробником повного циклу гофротари. І всі картонні коробки, які представлені в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», виготовляються виключно на наших підприємствах. Купити у Тернополі коробочки з картону за цінами виробника ви можете саме у нас. Гуртові та роздрібні ціни на картонні коробки без переплат! Ми здійснюємо розробку упаковки з гофрокартону та продаємо картонні коробки дешево будь-якого розміру, будь-якого кольору, будь-якої конструкції та у будь-якому обсязі. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший прайс-лист картонних коробок у Тернополі. У нас ви можете вибрати та купити дешево якісні коробочки з картону для пакування будь-яких товарів та вантажів – від звичайних картонних коробок під господарські товари до самозбірних коробок під піцу з мікрогофрокартону або одношарового коробкового картону Понад 500 моделей картонних коробок у Тернополі завжди в наявності на складі, можливість купити кольорові коробки у Тернополі, а також купити картонні коробки на замовлення за своїми розмірами – у нас усі ці товари та послуги коштують дуже дешево.

На сьогоднішній день ми пропонуємо найнижчі ціни на коробки в Тернополі з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону. У нашому інтернет-магазині ви можете купити оптом та в роздріб коробочки з картону наступних видів:

  1. Картонні коробки б/у купити в Тернополі .
  2. Товарні коробочки з картону дешево продаж у Тернополі .
  3. Транспортні коробки з тришарового гофрокартону купити недорого в Тернополі .
  4. Картонні коробки для переїзду купити в Тернополі .
  5. Самозбірні картонні коробки дешево у Тернополі .
  6. Чотириклапанні картонні коробки за низькими цінами у Тернополі .
  7. Поштові коробочки з картону дешево продаж у Тернополі .
  8. Картонні коробки Нової пошти купити дешево у Тернополі .
  9. Кондитерські лотки та інші коробки для солодощів недорого продаж в Тернополі .
  10. Архівні картонні коробки з ручками та бокси для паперів продаж у Тернополі .
  11. Подарункові коробочки з картону купити в Тернополі .
  12. Взуттєві картонні коробки продаж недорого в Тернополі .

Всі картонні коробки є на складі. Тому купити недорого в Тернополі коробочки з картону цих типів ви можете як в роздріб від 1 штуки, так і від 100 штук за оптовою ціною. Ми приймаємо оплату готівкою та безготівковим розрахунком.


Виробництво картонних коробок у Тернополі на замовлення

Незважаючи на досить об'ємну пропозицію щодо картонних коробок у Тернополі, попит на коробки все одно не цілком охоплений. Дуже багато споживачів із цього регіону купують картонні коробки на замовлення . Отже, замовити виробництво картонних коробок у Тернополі хоче дуже багато. Але де це зробити найвигідніше? Щоб і ціна на картонні коробки була невисокою, і виготовлення картонних коробок було швидким, і щоб ще й доставка була? Зрозуміло, найвигіднішою буде покупка картонних коробок на замовлення у виробника.

Компанія «Експрес Упаковка» виготовляє будь-які види картонних коробок на замовлення з одношарових та багатошарових картонів та гофрокартонів у Тернополі. Ми пропонуємо вам виробництво картонних коробок за мінімальними цінами в Тернополі. Будь-які картонні коробки, будь-які конструкції та форми, будь-які розміри, будь-який колір чи відтінок – все це ви можете замовити дуже дешево у нашій компанії.

Виробництво картонних коробок у Тернополі ми здійснюємо різними тиражами на штанц-формах. Саме використання штанцевих форм при виробництві будь-яких картонних коробок дозволяє гарантувати чіткий збіг заявлених та номінальних розмірів картонної коробки. При цьому, зовсім неважливо, яку конструкцію має картонна коробка, завдяки штанц-форм чіткість у розмірах досягається в будь-якому випадку. Для виготовлення картонних коробок у Тернополі наш завод з виробництва упаковки застосовує три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції картонних коробок. Крім того, на вибір конкретної технології виробництва коробок впливає матеріал виготовлення. Наприклад, коробки з коробкового картону виготовляються тигельним способом, а ось ротаційна висічка для цього не підходить. Таким чином, у нас ви можете замовити дешево виробництво картонних коробок у Тернополі, яке здійснюватиметься на ротаційному устаткуванні, на обладнанні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах типу тигля. Розміри та конструкцію картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки, складності її конструкції та особливостей форми та складання. .

Приклади готової продукції нашого підприємства можна побачити в офіційному інтернет-магазині нашої компанії – пак юа. Тут представлені всі основні види коробок із гофрокартону з нашого асортименту. Всі картонні коробки, які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий мікрогофрокартон, тришаровий гофрокартон і п'ятишаровий гофрокартона і завжди лише найвищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас картонні коробки з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам.

Залежно від типу гофрованого картону, картонні коробки можуть відрізнятися за вагою та профілем. Але при цьому всі вони мають міцність на високому рівні. Найбільшу вагу мають картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону, трохи легше картонні коробки та гофроящики з тришарового гофрокартону , а найлегші коробки – коробки з мікрогофрокартону. Наприклад, самозбірні картонні коробки , представлені в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», мають набагато меншу вагу та більшу компактність у порівнянні з коробками з п'ятишарового гофрокартону. При цьому вони дуже міцні і відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції таких самозбірних коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону довго та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції.

Загалом, на сьогоднішній день у компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок у Тернополі, що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. Замовлення на розробку картонної упаковки у Тернополі або на виробництво картонних коробок у Тернополі ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок чи гофроящиків на офіційну поштову скриньку компанії « Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Коробки картонні для іграшок та інша подарункова упаковка у Тернополі.

Одним із найпопулярніших видів картонних коробок за призначенням у Тернополі є подарункові картонні коробки. Такі коробки купують і в особистих цілях і як споживчу упаковку для готової продукції. Найчастіше картонні коробки використовуються для іграшок. У Тернополі на таку тару особливий попит. Причому, що цікаво, подарункові коробки дуже різняться за багатьма характеристиками: це і матеріал, і розмір, і оформлення, і конструкція. Дешеві та якісні коробки картонні для іграшок у Тернополі та інші подарункові коробки ви можете дешево купити оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо вам купити за вигідною ціною подарункові коробки у Тернополі в широкому асортименті: понад двісті моделей коробок для іграшок, та понад 300 видів подарункових картонних коробок різного розміру, кольору та типу. При цьому оформлення подарункових картонних коробок дуже різне, і тому кожен клієнт зможе вибрати красиву подарункову коробку на свій смак. Красиві коробки для іграшок у Тернополі, купити які ви можете як оптом, так і в роздріб від 1 штуки у нашому інтернет-магазині, є ідеальним вибором упаковки для подарунків. Вони хороші і за своєю формою, і за обсягом, і візуальним сприйняттям оформлення. У нашому інтернет-магазині ви можете купити подарункові коробки , які виглядають дуже ефектно і відразу кидаються в очі. Або ви можете вибрати коробки для іграшок з мікрогофрокартону в більш нейтральних тонах, або навіть у матовому кольорі. Словом, у каталозі нашого інтернет-магазину ви реально зможете підібрати самозбірні коробки для іграшок, завдяки яким позитивне враження від вашого подарунка чи презенту тільки посилитиметься, доставить ще більше позитивних емоцій і надовго запам'ятається адресату.

Ми продаємо за низькими цінами в Тернополі подарункові коробки та коробки для іграшок різного розміру, кольору та конструкції. Але це ще не все! Наші картонні коробки для іграшок у Тернополі дешево ще й розрізняються за типом збирання. Це може бути коробка-скринька для подарунків, може бути гарний подарунковий картонний бокс, може бути оригінально оформлена самозбірна картонна коробка для подарунків та багато іншого. Картонні коробки для іграшок та інші подарункові коробки від компанії «Експрес Упаковка» охоплює велику лінійку розмірів та габаритів. Продаж подарункових коробок в Тернополі здійснюється наступних типів оптом та в роздріб:

Подарункові картонні коробки та коробки для іграшок у Тернополі можна купити онлайн у нашому інтернет-магазині оптом та в роздріб. Продаж подарункових коробок здійснюється у режимі 24/7.


Коробки для паперів купити в Тернополі оптом та в роздріб

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево коробки для паперів у Тернополі оптом та в роздріб. Коробки для паперів та архівні бокси пропонуються за низькими цінами оптом та в роздріб у трьох форматах: коробки для паперів у Тернополі з окремою кришкою та коробки з кришкою, що є частиною коробки, а також архівні коробки зовсім без кришки, але з висічкою під ручки (архівні) лотки). Коробки для паперів, представлені в каталозі нашого інтернет-магазину, використовуються для зберігання та перевезення паперів та різних документів. Крім того, у них нерідко зберігають журнали, книги, буклети та іншу друковану продукцію. Архівні короби, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дозволяють не тільки зберігати документи та папери в належному стані, захищати їх від світла, пилу та бруду, але можуть бути виставлені одна на одну до двадцяти і більше штук одна на одну. Тобто купуючи у нас картонні архівні коробки та бокси, ви отримаєте чудову можливість заощадити місце у вашому офісі чи на складі. Недорогі та практичні коробки для паперів від компанії «Експрес Упаковка» дозволяють забезпечити собі та своїм співробітникам гранично високу продуктивність та результативність праці. Уніфікований формат виробів дає можливість використовувати їх у будь-яких організаціях. У каталозі нашого інтернет-магазину завжди в наявності коробки для паперів та архівні картонні коробки різних форматів та різного зовнішнього вигляду та дизайну.

Більшість моделей коробок для паперів від компанії «Експрес Упаковка» – це архівні картонні коробки під папери та документи формату А4 та А3. Такі коробки для паперів купити у Тернополі ви можете у кількох десятках різних варіантів. При цьому коробки з картону формат а 4 і архівні бокси - це оптимальне поєднання невисокої ціни і приголомшливої функціональності. Експлуатаційні можливості коробок для паперів просто вражають! У таких архівних коробках ви можете зберігати книги, журнали, газети, роздруковані на принтері документи та інше. Універсальні та зручні коробки для паперів у Тернополі та архівні коробки для документів допоможуть вам розкласти все по поличках та просто ідеальним чином розсортувати всі потрібні матеріали. Це завжди дуже важливо в офісах, організаціях, на підприємствах, у навчальних та медичних закладах, в архівах та бібліотеці. Ми пропонуємо купити дешеві коробки для паперів на всі випадки життя. Вони достатньо місткі і можуть бути використані для паперів і паперових матеріалів різного змісту і призначення.

Архівні картонні коробки та коробки для паперів у Тернополі з гофрованого картону формату А3 купити недорого оптом та в роздріб ви також можете у нашому інтернет-магазині. На сьогоднішній день у каталозі доступні для покупки оптом та в роздріб в режимі онлайн архівні картонні коробки та коробки для паперів у Тернополі формату А3 у кількох десятках різних конфігурацій. Усі фото товару відповідають реальному вигляду відповідних архівних коробок та боксів, тому тільки у нас ви можете купити дешево у Тернополі коробки для паперів найбільш вигідно та навіть зі знижкою оптом! Ціни на коробки для паперів у Тернополі та архівні бокси для оптових закупівель у нас найнижчі та вигідні. Ми також готові організувати систематичні постачання. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете різноманітний асортимент коробок для паперів. Це і архівні бокси, і коробки з мікрогофрокартону для зберігання документації, і коробка-обічайка половинної висоти для зберігання паперів, і багато чого іншого.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки в Тернополі оптом та в роздріб, а також іншу упаковку недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Тернополі. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки в Тернополі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Продаж пакувальної плівки в Тернополі в асортименті



Пропозиції про продаж стрейч-плівки у Тернополі сьогодні відрізняються своєю різноманітністю. Так, у місті можна купити оптом від ящика або в роздріб від 1 ролика стрейч-плівку різного типу, формату, розміру та призначення без будь-яких складнощів чи обмежень. Питання лише в тому, чи піде куплений стрейч саме Вам та під ваші пакувальні завдання? У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні різновиди стрейч-плівки, представленої на ринку Тернополя сьогодні, а заразом і з'ясуємо, як саме використовувати стретч-плівку правильно залежно від її виду, типу, розміру і кольору.

Коробки для упаковки у Тернополі: асортимент та особливості продажу



Упаковка різних товарів, вантажів, подарунків, поштових посилок є основним способом використання картонних коробок. При цьому самі картонні коробки використовуються дуже різні – залежно від конкретного призначення та умов зберігання чи перевезення товару чи вантажу. Тому зовсім не дивно, що якісь коробки для упаковки в Тернополі сьогодні використовуються дуже часто, а якісь набагато рідше. Отже, у цій статті ми розглянемо найбільш затребувані споживачами у Тернополі види та моделі різних картонних коробок. Звісно ж, з урахуванням сфери їх застосування.

Кольоровий пакувальний папір купити Тернопіль



Кольоровий пакувальний папір у Тернополі сьогодні використовується дуже по-різному. Хтось з її допомогою оформляє подарунки, а хтось використовує для споживчого пакування різних товарів. А бувають випадки, коли кольоровий пакувальний папір потрібний для маркування чогось. Так що в цій статті ми постараємося розібратися в тому, для чого саме сьогодні у Тернополі кольоровий папір використовується найчастіше, і які види кольорового паперу для таких цілей найбільше підходять.

Продаж 2-х шарового гофрокартону в рулонах в Тернополі.



Двошаровий гофрований картон давно має стійкий попит у різних галузях господарського та виробничого життя України. Це відмінний пакувальний матеріал, який здатний стати ефективним захистом для товарів та вантажів у тих ситуаціях, коли інша упаковка чи гофротара просто не годиться. У цій статті ми розповімо вам про те, який саме двошаровий гофрокартон купують найчастіше у Тернополі та чому? А також про те, як саме про виробляється і набуває свої незамінні міцнісно-експлуатаційні властивості та можливості.

Перевезення сипучих вантажів у Тернополі: види упаковки, що використовується.



Пакувальні матеріали для продажу, зберігання та перевезення сипких товарів, а також дрібних вантажів сьогодні в Україні використовуються різні. У цій статті ми розглянемо всі види упаковки, що застосовується для зберігання та перевезення сипучки у Тернополі.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн